banner2
hierkomteenfoto2

Microscopisch onderzoek

 

Soms is het moeilijk om met het blote oog te achterhalen wat je vis mankeert of welk soort alg er in het aquarium leeft. Daarom is microscopisch onderzoek soms noodzakelijk.

 

Wij doen deze onderzoekjes gratis voor je, omdat wij graag willen helpen het probleem in je aquarium op te lossen.

hierkomteenfoto2

Water laten testen

 

Veel mensen testen zelf de kwaliteit van hun water door middel van druppeltestjes of staafjes. Het is ook mogelijk om het water door ons te laten testen. Vooral als er problemen zijn in uw aquarium is dat heel verstandig.

 

Wij analyseren niet alleen het water, maar ook de gehele situatie in het aquarium. Pas als de oorzaak is achterhaald, kan deze goed aangepakt worden. Voor zo’n advies moet je bij Verloop zijn.

hierkomteenfoto2

CO2 fles laten vullen

 

CO2 wordt veel gebruikt in de aquaristiek, zowel op zoet- als op zeewater. Na verloop van tijd raken deze flessen leeg. Wij hebben een eigen CO2 vulstation waar wij deze flessen voor je kunnen vullen.

 

Een tip die wij onze klanten meegeven, is om de lege CO2 fles van tevoren even een uurtje in de vriezer te leggen, zodat de fles voller gevuld kan worden. Zo hoef je minder vaak heen en weer om de CO2 fles te vullen.

hierkomteenfoto2

Zeewater en osmosewater

 

Kant en klaar zeewater en osmosewater is ook bij ons te halen. Het zeewater wordt voor ons uit de Oosterschelde gepompt en slaan wij op in onze silo’s. Osmosewater maken wij 24 uur per dag aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Hiervoor hebben we ook jerrycans beschikbaar die je kunt huren of kopen.

hierkomteenfoto2

Oude lampen inleveren

 

T5 en T8 buizen verminderen na 1,5 jaar in lichtcapaciteit. Het beste is dan om de buisjes te vervangen. Oude lampen mogen echter niet bij het andere afval, dus hebben wij een speciale bak voor oude lampen die gerecycled worden. Deze mag je gratis bij ons inleveren. Zo leveren we samen weer een kleine bijdrage aan ons milieu.

hierkomteenfoto2

Garanties/reparaties producten

 

Producten die je bij ons hebt aangeschaft, kunnen ook altijd via ons gerepareerd worden of gratis vervangen als deze nog onder garantie valt. Wij geven je in sommige gevallen zelfs direct een nieuw product mee. Als dat niet direct mogelijk is, bijvoorbeeld bij een reparatie buiten garantie, hebben wij voor jou een vervangend product te leen. Zo kun je gewoon verder draaien met je aquarium!